• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

Neem een kijkje op onze blog! Deze staat vol inspirerende artikelen voor tijdens jouw zwangerschap en als je al een kleintje hebt.

Neem een kijkje op onze blog! Deze staat vol inspirerende artikelen voor tijdens jouw zwangerschap en als je al een kleintje hebt. meer lezen »
Venster sluiten

Neem een kijkje op onze blog! Deze staat vol inspirerende artikelen voor tijdens jouw zwangerschap en als je al een kleintje hebt.

Als je ontdekt dat je zwanger bent, gaat er van alles door je heen. Je bent nieuwsgierig naar de baby en of de zwangerschap goed laat verlopen. Natuurlijk ben je ook erg benieuwd wat het geslacht van de baby is. Er zijn mensen die ervoor kiezen om tijdens de termijnecho niet te vragen wat het geslacht is van de baby, maar veel ouders in spé kunnen hun nieuwsgierigheid toch niet bedwingen.
Bij Jollein vinden wij het, zoals in de eerdere blog te lezen is, erg belangrijk dat de pasvorm van onze kleding goed is. Hier wordt in het proces naar een collectie toe dan ook veel aandacht aan besteed. Zo komen hier regelmatig kleine modelletjes over de vloer om de kleding door te passen voor het in productie gaat. Als Jollein vinden wij ook dat je de verschillende collecties moet kunnen combineren met elkaar. Voor het Autumn/Winter seizoen is dit goed gelukt door de extra aandacht die daarop lag. Veel items uit verschillende collecties kun je goed bij elkaar combineren zodat je niet vastzit aan bepaalde setjes.
In de afgelopen blogs hebben wij jou al veel verteld over hoe een nieuwe collectie tot stand komt. Onze designers Janine en Tanya hebben jou al veel kunnen laten zien. Vandaag is het woord aan Marianne. Zij is zowel designer als styliste binnen ons Jollein. Lees hier gauw hoe zij te werk gaat!
Bij Jollein brengen wij elk jaar een nieuwe collectie uit. Deze collectie uit meerdere collecties met veel leuke thema’s. Dit jaar krijgen wij maar liefst 600 nieuwe producten die voortkomen uit acht nieuwe collecties. We lanceren de nieuwe collectie altijd in september voor onze zakelijke klanten op de Kind & Jugend beurs in Keulen. Maar hoe ontstaat zo’n nieuwe collectie en wat komt erbij kijken? Eén van onze designers, Tanya, vertelt je er meer over.