• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling
Als mommy to be kun je maandenlang nadenken over de naam die jullie aan het kleintje in jouw buik gaan geven. Misschien is er een naam die je altijd al mooi hebt gevonden, maar vind je die onder invloed van de overheersende hormonen ineens helemaal niet meer zo leuk. En dan heb je dé naam gevonden!
De datum waarop jouw kleintje wordt geboren zegt ook veel over het karakter wat hij of zij gaat krijgen. Niets is leuker dan een kijkje nemen in de toekomst en fantaseren over de eigenschappen die jouw kind straks heeft. Hieronder vind je een overzicht van alle sterrenbeelden. Kijk gauw welk sterrenbeeld jouw baby heeft.
Daar sta ik als high school drop out te wachten bij de gate. Voor mij ligt een onbekend avontuur te wachten. Na een niet zo’n geslaagde middelbare schoolcarrière, leren van het leven is meer mijn ding, moest ik een keuze maken vanuit huis. Toch school nog eens proberen, werken of iets anders?
Joyce woont samen met haar man en dochtertje (0) in Mierlo. Van huis uit is zij grafisch vormgever, maar ze werkt als huiskamerassistente in een verpleeghuis. Ze deelt graag de inhoud van haar luiertas.
Laura (30) is samen met haar vriend (32) en dochter Amély (2) geëmigreerd naar het zonnige Aruba. Laura heeft haar baan als maatschappelijk werker opgezegd en haar vriend werkt als expat op het eiland voor het Korps Mariniers. Omdat thuisblijven niets voor de ondernemende Laura is, gaat zij kijken of ze op de universiteit een studie kan volgen. Om Amély goed kennis te laten maken met het eiland en leeftijdsgenootjes gaat zij naar de peuterschool. Maar hoe was het om te emigreren en waar liep dit jonge gezin tegenaan?
Uiteraard zitten er luiers en billendoekjes in, maar wat nog meer? Ik heb mijn tas er eens bij gepakt en stiekem schrok ik van al het onnodige wat ik elke dag met mij meesleep.
Je bent zwanger van je eerste kindje, je hebt het kamertje helemaal klaar en bent bezig met de finishing touch. Je staat voor het bedje met een stapeltje beddengoed. Wat hoort waar? En hoe maak ik het bedje van mijn pasgeboren baby veilig op?
Lees hier meer over de TOG waarde.

Stijlvolle verzorgingstassen

Deze verzorgingstassen zijn een musthave voor iedereen mom-to be. Ze zijn groot, handig en vrouwelijk. De schoudertas is verkrijgbaar in grijs en cognac en de rugtas is in het zwart te krijgen.
Wij merken dat er bij aanstaande ouders veel onzekerheid en onduidelijkheid bestaat over welke deken geschikt is voor de aanstaande baby. En dat is heel logisch, omdat er ontzettend veel aanbod is. Maar welke deken heb je nodig voor je baby? En hoe kies jij als aanstaande ouder nou het beste voor jouw kleintje.
Als je ontdekt dat je zwanger bent, gaat er van alles door je heen. Je bent nieuwsgierig naar de baby en of de zwangerschap goed laat verlopen. Natuurlijk ben je ook erg benieuwd wat het geslacht van de baby is. Er zijn mensen die ervoor kiezen om tijdens de termijnecho niet te vragen wat het geslacht is van de baby, maar veel ouders in spé kunnen hun nieuwsgierigheid toch niet bedwingen.
Ga jij dit jaar voor zon, zee, strand of juist een actieve vakantie? Nu het gezin een kleintje rijker is, moet je toch anders de koffers pakken dan dat je vroeger deed. Want ja, wat neem je mee op vakantie met een baby?
1 van 2