• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

Free printable weekplanner: de perfecte planner om de schoolweek thuis in te delen

Free printable weekplanner: de perfecte planner om de schoolweek thuis in te delen

De komende weken is het even niet anders. De kids die anders naar school gaan, worden nu thuis gehouden in verband met Corona. Zoals je in onze vorige blog hebt kunnen lezen, is structuur wel zo fijn in deze dagen. Zo hebben jouw kids nog een bepaalde houvast, kun je tóch bezig met leuke schoolopdrachten op gezette tijden en is er nog genoeg tijd over voor leuke dingen.

Hoe richt je nou gemakkelijk een schooldag thuis in?

Het is goed om aan het begin van de week te bepalen welke doelen je wilt/moet behalen, welke buitenactiviteiten je graag wilt ondernemen en welke activiteiten jouw kind zelf kan uitkiezen. Het is hierbij super handig om een planbord te gebruiken. Dit maakt het interactief voor jouw kids en dit zorgt voor duidelijkheid. Ook is het vertrouwd, want op school gebruiken ze ook een planbord. Hang het planbord op ooghoogte van jouw kids. Bijvoorbeeld op een deur of op de koelkast. Bij de eerste weekplanning leg je uit hoe hij werkt en wat ze kunnen verwachten. Vergeet vooral de pauzetijden niet. Maak een lekkere fruitsalade in de ochtend, ga gezellig broodjes eten aan tafel voor de lunch en drink na ‘schooltijd’ samen een kopje thee met iets lekkers.

Gebruik de handige weekplanner van Jollein

Zoals eerder gezegd, is het belangrijk om schoolzaken af te wisselen met activiteiten. Kinderen moeten natuurlijk ook hun energie kwijt kunnen, dus zorg ook vooral dat er lekker veel buiten wordt gespeeld. Er zijn ook genoeg tips te vinden voor buitenactiviteiten (in de tuin) met kinderen. Zoals een speurtocht in de tuin, flessenvoetbal Kinderen vinden thuis sporten vaak ook erg leuk. Zoek eens een leuk kanaal op, op YouTube en ga samen fijn sporten in de woonkamer.

Maar hoe kom je nou aan een leuke weekplanner? Wij hebben een mooie planner voor jou en je kids gemaakt die je kunt downloaden als free printable. Dus print nu deze fijne weekplanner uit en ga meteen aan de slag! De planner bestaat uit een weekoverzicht en op de tweede pagina vind je kaartjes die staan voor de verschillende activiteiten. Deze kaartjes plak je dan op de juiste plekken in de planner. Tip: Lamineer de weekplanner en de kaartjes voordat je ze gaat gebruiken. Zo blijven ze langer mooi en kun je ze met een plakkertje op de weekplanner plakken.

Download jouw weekplanner hier!

 

 

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.