• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

Welk sterrenbeeld heeft jouw baby?

Welk sterrenbeeld heeft jouw baby?

De datum waarop jouw kleintje wordt geboren zegt ook veel over het karakter wat hij of zij gaat krijgen. Niets is leuker dan een kijkje nemen in de toekomst en fantaseren over de eigenschappen die jouw kind straks heeft. Hieronder vind je een overzicht van alle sterrenbeelden. Kijk gauw welk sterrenbeeld jouw baby heeft.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Een Ram is ondernemend en laat sterke indrukken achter op mensen. De Ram staat graag in het middelpunt van de belangstelling en zijn ook zelfverzekerde leiders. Verder is een Ram impulsief en gul. Wel kunnen ze een kort lontje hebben en ongeduldig zijn.

Stier ­– 21 april t/m 20 mei

Een stier staat met beide benen stevig op de grond. Ze zijn doelgericht en hebben een sterke wilskracht. Stieren zijn heel liefdevol en zijn heel knuffelig. Ook zijn ze rustig en hele betrouwbare personen.

Tweelingen – 21 mei t/m 20 juni

Tweelingen zijn heel nieuwsgierig, vrolijk en hebben veel praatjes. Tweelingen kunnen ook goed luisteren. Ze zijn communicatief heel sterk. Verder is een tweelingen ook snel afgeleid en kan last hebben van stemmingswisselingen.  Het zijn kleine avonturiers en zijn erg bewegelijk.

Kreeft – 21 juni t/m 22 juli

Een kreeft is heel gevoelig en vaak wat emotioneler dan andere kinderen maar dit maakt ze ook heel liefdevol en sympathiek. Ze zijn ook echte familiemensen en houden van knuffelen en beschermd worden door papa en mama.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Kleine leeuwtjes erg luidruchtig en vaak de leider van een groep. Ze laten van zich horen en hebben en vaste wil. Leeuwen zijn ook erg sociaal en maken graag contact met anderen. Ook zijn ze speels en open.

Maagd-24 augustus t/m 23 september

Maagden zijn heel nauwkeurig en perfectionistisch ze willen alles een eigen plekje geven. Ze hebben ook een duidelijke mening ze kunnen zo een volwassene corrigeren. Maagden zijn rustig en behulpzaam.  

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Weegschalen zijn erg charmant en vriendelijk. Ook houden ze van kletsen en zijn ook goede luisteraars.  Weegschalen houden niet van ruzie en proberen iedereen het naar de zin te maken. Kinderen met dit sterrenbeeld hebben moeite met het maken van keuzes.

Schorpioen- 24 oktober t/m 22 november

Schorpioen baby’s hebben een sterke wil en kunnen intens zijn. Het liefst doen ze alles op hun eigen manier. Verder kan een schorpioen ook kwetsbaar zijn en emotioneel.  Sommige kinderen zullen hierdoor wat verlegen en terughoudend zijn.

 Boogschutter- 23 november t/m 21 december

Boogschutter kinderen zijn onafhankelijk en kunnen zichzelf vaak ook vermaken.  Ze zijn erg avontuurlijk en willen er graag op uit.  Boogschutters zijn ook heel eerlijk en waarderen eerlijkheid.

Steenbok 22 december t/m 19 januari

Steenbokken zijn heel behulpzaam en ondernemend ook hebben ze veel doorzettingsvermogen.  Steenbokken zijn ook praktisch en verstandig. Ze zijn stabiel en serieus hierdoor zijn ze vaak zelfverzekerd en kalm. Steenbok kinderen zijn een van meest volwassene kinderen.

Waterman 20 januari t/m 19 februari 

Een waterman is slim en heeft snel door hoe dingen werken.  Waterman kinderen zijn erg aangetrokken door bewegende en kleurrijke objecten. Ze zijn leergierig en tonen interesse in nieuwe dingen. Ze zijn altijd wel opzoek naar iets nieuws om te doen.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen kinderen houden van contact met anderen.  Vissen zijn erg vriendelijk maar ook erg gevoelig omdat ze gevoelig zijn zullen ze ook sneller verdrietig zijn.  Vissen zijn ook echte dromers en houden van water.

Nu je weet wat het sterrenbeeld is van jouw aanstaande spruit kun je misschien een leuke inschatting maken van zijn of haar karakter. Of misschien is jouw kleintje al geboren en zie je veel herkenning.

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.