• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

What’s in my bag? - Altijd nieuwsgierig wat andere mama’s in hun luiertas hebben? Anouk onthult wat de inhoud van haar tas is!

What’s in my bag? -  Ook altijd nieuwsgierig wat andere mama’s in hun luiertas hebben?

Anouk is mama van Xander (9 maanden), werkt als assistent drogist en heeft een eigen schoonheidssalon. Als ze met Xander op pad gaat kan ze natuurlijk niet zonder haar luiertas. Maar wat neemt zij allemaal mee? 

Uiteraard zitten er luiers en billendoekjes in, maar wat nog meer? Ik heb mijn tas er eens bij gepakt en stiekem schrok ik van al het onnodige wat ik elke dag met mij meesleep.

Ik heb veel merken luiers geprobeerd en de Etos luiers waren voor ons de perfecte match. Nu moet ik natuurlijk er wel even bij vertellen dat ik bij Etos werk en dan toch makkelijk deze luiers kan kopen, maar dan moet het wel goed zijn en niet binnen twee uur doorlekken. Een kleine tip: koop luiers een maatje groter, dan is de pasvorm mooier en lekken ze minder snel door. Billendoekjes voor de gevoelige huid ben ik ook helemaal fan van! Xander heeft nogal snel last van eczeem en deze doekjes kan hij goed verdragen omdat er weinig extra stoffen in zitten.

Mijn échte musthave is een verschoningsmatje, deze is onmisbaar voor ons. Vooral als je vaker in het openbaar je kleintje verschoont zul je mij vast begrijpen als ik dit matje altijd boven op het verschoningskussen leg dat standaard in de toiletten ligt. Super goed dat die verschoningskussens er liggen natuurlijk, maar ze zijn vaak heel erg vies. Ik wil mijn kleintje al niet op zijn eigen spuug laten liggen dus laat staan van een ander.

 “Door de gevoelige huid van Xander ben ik extra kritisch.”

Naast mijn werk bij Etos ben ik ook schoonheidsspecialiste en kijk ik natuurlijk naar alle ingrediënten die in verzorgingsproducten zitten. Door de gevoelige huid van Xander ben ik extra kritisch. Ik heb daarom gekozen voor huidverzorging met natuurlijke ingrediënten. Xander reageert redelijk goed op deze producten. Zijn eczeem gaat het niet tegen en blijft er ook niet van weg, maar zijn huid kunnen wij nu wel iets beschermen tegen wind, regen en uitdrogen.

Hydrofiele doeken, je kunt ze nooit genoeg hebben vind ik! Spugen andere ongelukjes kunnen snel worden opgelost met een hydrofiele doek bij de hand. En mocht je nou een slab zijn vergeten, denk aan deze doek! Daarnaast is het ook een ideaal speeltje voor in een restaurant, het maakt geen lawaai en Xander heeft de grootste lol met die doek. Maak er een knoop in en het wordt nog interessanter. En als je hem kwijtraakt is niet meteen de favoriete knuffel verdwenen, en kun je hem snel inwisselen voor een nieuwe doek.

Natuurlijk zitten er ook minstens twee rompertjes, één broekje en één shirtje in de tas. Je weet het natuurlijk nooit wanneer zo’n kleintje een ongelukje heeft. Zorg wel dat je af en toe even de maat van de reservekleding checkt, want voor je het weet is het te klein!

“Er zitten geen toegevoegde suikers in dus een ideaal tussendoortje.”

Ook hebben wij een bakje met maïsstengels bij ons voor noodgevallen. Het is een kliederboel als Xander hem zelf vasthoudt maar dan is hij even lekker bezig. Er zitten geen toegevoegde suikers in dus een ideaal tussendoortje. Voordat wij weggaan nemen wij altijd een fles met melkpoeders mee, een potje met fruit en een potje met avondeten en genoeg lepeltjes.

Dan heb ik ook nog een aantal kleine dingen voor mijzelf er in zitten. Voor mijzelf heb ik liever geen tas mee, dus super handig dat het nu in de luiertas kan.

Ook heb ik minimaal tien euro in de tas voor het geval ik mijn portemonnee weer eens ben vergeten.

 

 

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.