• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

What's in my bag - Joyce onthult de inhoud van haar luiertas

Eerlijk gezegd, ik had niet gedacht dat ik veel spullen moest meenemen met een kind. Ik wist wel dat het veel was, maar toch voelde dat in mijn hoofd anders. Je wilt alleen het beste voor je kind en daardoor vul je je tas echt aan met van alles en nog wat. Zelf ben ik heel geordend en vergeet ik niet snel iets, maar die luiertas?

Hoeveel luiers neem jij mee?
Het belangrijkste zijn toch echt wel die luiers. Toch verandert dit van maand tot maand. Mijn dochter is nu negen maanden oud en ik merk dat voeding bijna even belangrijk is. Borstvoeding of opvolgmelk, fruit, een soepstengel of rijstwafel, maar ook een koekje af en toe om haar te verwennen. Het voorkomen van honger bij je kind staat toch bovenaan.

Welke zonnebrand moet ik kiezen?
Het is net een tovertas, zo eentje van Mary Poppins. Er kan oneindig veel in en er blijven maar dingen uitkomen. Het belangrijkste wat er van mij keer op keer weer uit mag blijven komen is de zonnebrand en een flesje gevuld met water. Of het nu zomer of winter is, de zon kan heerlijk schijnen en verbranden kunnen we het hele jaar door. Mijn kinderwagen heeft een hele fijne kap, maar ook daar is de zon ‘m wel eens te slim af. Genieten van de zon vinden wij heerlijk, maar wel beschermd. En af en toe een slok water mag daarbij niet aan ontbreken.

Heb je honger?
Als ik met mijn dochter op pad ga, wil ik op alles voorbereid zijn. Het komt vast onverwachts eens voor dat ik toch wat langer wil blijven of dat de lunch op het ‘verkeerde’ moment valt. Ik vind het fijn om altijd fruit, een boterham, een koek, rijstwafel en melk bij mij te hebben. We weten allemaal: een blij kind is een blije ouder!

Mag ik je een tip geven?
Een luiertas inpakken is belangrijk en daarom zorg ik voor een standaard inhoud. In de tas zit standaard een romper en een setje kleding die ik om de zoveel tijd een keertje wissel. Daarnaast zorg ik voor voldoende luiers en doekjes die ik graag bundel in een daarvoor bestemd tasje met daarbij een bijpassend verschoningsmatje. Ook een paar kleine speeltjes mogen niet ontbreken. Voeg daar een fles zonnebrand aan toe en je hebt al snel de basis klaar. Zo hoef ik alleen nog maar een paar kleine dingen te pakken wanneer ik weg ga. Dit zorgt voor veel rust.

Even snel de deur uit zit er niet meer in. Je moet aan alles denken, want van op en neer blijven hollen wordt niemand blij. Zorgen dat de tas altijd klaar is om gelijk mee te nemen vergt enige discipline maar het scheelt veel tijd en stress!

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.