• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling
Mariet (33) is verpleegkundige in een ziekenhuis op een afdeling met zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s. Ze is getrouwd met Sander en samen hebben zij twee kinderen Tygo (5) en Merel (3). Eigenlijk wist zij altijd al dat ze in de zorg wilde werken. Op de zwangere en kraamafdeling heeft ze het erg goed naar haar zin, maar er zitten ook minder leuke kanten aan, bijvoorbeeld als een baby’tje komt te overlijden. Lees gauw hoe haar dagen eruit zien en hoe ze deze onregelmatige baan combineert met haar jonge gezin.
Tags: zwanger, bevallen
Marjolijn (42) is niet meteen na haar studie kraamverzorgende bij Isis Kraamzorg geworden. Ze besloot pas op latere leeftijd dat dit was wat ze graag wilde doen. Nu doet ze dit al vier jaar vol passie. Marjolein combineert haar baan als kraamverzorgende met haar gezinsleven en dat is soms best lastig. Samen met haar man zorgt ze ervoor dat zij haar passie kan volgen.
José woont samen met haar man en 3 dochters (4, 6 en 7 jaar) in Assen. Ze is de trotse eigenaresse van haar eigen kinderslaapcoachpraktijk. Hier helpt zij gezinnen met baby’s en kinderen van 0-6 jaar die om wat voor reden dan ook niet goed slapen.
Tags: zwanger, baby, slapen
Ankie (37) is verloskundige en heeft samen met haar vriend vier kinderen. Haar jongste is nog een baby en de oudste is tien jaar. Als verloskundige in een praktijk met onregelmatige werktijden is het een uitdaging om te combineren met haar gezin. Tóch lukt het haar. We vroegen haar hoe zij alles voor elkaar krijgt en wat de leuke en minder leuke kanten zijn van haar mooie beroep.
Toen ik zwanger was van mijn kleintje wilde ik graag blijven sporten, maar ik wist niet zo goed wat ik allemaal wel, of juist niet meer kon doen. Ik liep er al gauw tegenaan dat er maar weinig bekend was op dit gebied. Bij gebrek aan informatie wordt er al gauw geadviseerd om maar niets meer te doen.