• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

FAQ

Lees hieronder de meeste gestelde vragen van onze gebruikers en krijg antwoord op je vraag.

 Knipsel1

Producten

Hoe zit het precies met de TOG waarde?

De TOG waarde is een richtlijn voor het instoppen van je kleintje zodat hij/zij het niet snel te warm of te koud zal hebben. In onze blog lees je er alles over!

1
Wanneer komt het artikel dat ik graag wil bestellen weer op voorraad?

Is het artikel dat jij graag wil bestellen uitverkocht en wil je weten wanneer deze weer leverbaar is? Stuur gerust een mailtje naar klantenservice@jollein.com zodat wij voor jou de voorraad kunnen nakijken.

1
Tot welke leeftijd kan ik een voetenzak gebruiken en hoe bevestig deze?

Een voetenzak van Jollein is geschikt voor autostoeltjes groep 1. Deze worden over het algemeen gebruikt voor baby’s van 0-9 maanden. In onze voetenzakken zitten stroken van klittenband die universeel te gebruiken zijn een autostoeltje. Haal simpelweg de gordels door de openingen en ‘plak’ vervolgens het klittenban weer dicht op de open gedeelten.

1
Tot welke leeftijd kan ik een inbakerslaapzak gebruiken?

Een inbakerslaapzak van Jollein is geschikt voor baby’s van 0-3 maanden. Let op! Het wordt ten zeerste afgeraden om een inbakerslaapzak te gebruiken op het moment dat jouw baby zichzelf kan omrollen.

1
Ik wil graag kleding bestellen, maar ik weet niet welke maat ik nodig heb?

De kleding van Jollein valt op maat. Je kunt dus gewoon de maat aanhouden die jouw baby op dit moment heeft. Als je de kleding cadeau wilt geven is het leuker om een maatje 62/68 te kiezen, omdat de baby die langer kan dragen dan de kleinste maat.

Maat 50/56 is geschikt voor baby’s van 0-2 maanden.
Maat 62/68 is geschikt voor baby’s van 2-6 maanden.
Maat 74/80 is geschikt voor baby’s van 6-12 maanden.

1
Tot welke leeftijd zijn jullie slabben met mouw geschikt?

De slabben met mouw zijn geschikt voor baby’s vanaf zes maanden tot een leeftijd van ongeveer achttien maanden.

1
Waar kan ik de wasinstructies van een product vinden?

De wasinstructies van een product kun je altijd vinden in de producttekst bij het item. Staat deze informatie er niet duidelijk in of heb je een aanvullende vraag? Je mag altijd mailen naar klantenservice@jollein.com voor een antwoord.

1
Welke maat heb ik nodig van een slaapzak?

Bij het kiezen van een slaapzak is het belangrijk om de juiste maat te nemen. Een slaapzak wordt aangeraden te gebruiken bij een leeftijd vanaf drie maanden. Bij een baby jonger dan drie maanden kun je kiezen voor een inbakerslaapzak. Het kiezen van de slaapzak gaat samen met de lengte van jouw kleintje. Hieronder vind je een overzicht per maat van de slaapzak en de lengte van een baby.

Een slaapzak van 70 cm is geschikt voor baby’s van 60-76 cm, dit is ongeveer met een leeftijd van 3-9 maanden.

Een slaapzak van 90 cm is geschikt voor baby’s van 76-98 cm, dit is ongeveer met een leeftijd van 6-24 maanden.

Een slaapzak van 110 cm is geschikt voor baby’s van 90 cm en langer, dit is ongeveer met een leeftijd van 18 maanden en ouder.

1

Wasvoorschriften

Hoe kan ik een babynestje wassen?

Voor je het babynestje gaat wassen is het verstandig om met een stofzuiger even alle kiertjes uit te zuigen. De stofjes en kruimels kunnen anders na het wassen lelijke vlekken achterlaten op het babynestje. Het babynestje van Jollein kun je makkelijk wassen door het matrasje te verwijderen via de rits onderaan het babynestje. De rest van het nestje (dus ook het gedeelte met de opstaande rand) kunnen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van dertig graden en laat hem na het wassen liggen drogen op bijvoorbeeld een wasrek. Je mag het nestje eventueel strijken.

1
Waar kan ik de wasinstructies van een product vinden?

De wasinstructies van een product kun je altijd vinden in de producttekst bij het item. Staat deze informatie er niet duidelijk in of heb je een aanvullende vraag? Je mag altijd mailen naar klantenservice@jollein.com voor een antwoord.

1

Betalen en Retouren

Hoe kan ik artikelen retour sturen?

Is jouw bestelling toch niet helemaal naar verwachting? Dan kun je de items uiteraard retour sturen. Jollein accepteert retouren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor de gehele retourprocedure kun je hier kijken.

1
Wat zijn de beschikbare betaalmethoden?

In de webshop van Jollein kun je betalen met: IDEAL, AfterPay, PayPal, Sofort Banking en Bancontant.

1