• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

Jollein Knuffeldoekje Cable elephant grijs

Super zacht tutteldoekje in de vorm van een grijs olifantje. De afmetingen zijn 28x26x5 cm en hij komt uit de Cable Elephant collectie. Hij heeft een zachte uitstraling door de gebreide kabel over het hele tutteldoekje.Hij is gemaakt aan de voorkant van acryl en katoen, de achetrkant is katoen met polyester en zijn hoofdje is gevuld met polyester fibre fill.

€ 4,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog slechts een paar op voorraad. Levertijd 1-2 werkdagen

De naam tutteldoekje zegt eigenlijk alles! Je kan mij knuffelen, kroelen en met mij spelen. Ik...meer

Productinformatie "Knuffeldoekje Cable elephant grijs"

Artikelnr.: 041-001-64897
Merk: Jollein
Kleur: Grijs
De naam tutteldoekje zegt eigenlijk alles! Je kan mij knuffelen, kroelen en met mij spelen. Ik ben heerlijk zacht en wordt jou beste vriendje. Je kan mij goed vastpakken aan mijn slurfje of aan de knoopjes. Ik ben lekker zacht gebreid. Word jij mijn nieuwe vriendje? Uitgevoerd in grijs. Ik ben er ook in lichtroze en jade!
Knuffel Frog Knuffel Frog
€ 19,95 *
Knuffel Monkey Knuffel Monkey
€ 19,95 *
Laatst bekeken