• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis*
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling

Privacy

Privacy- en cookieverklaring Jollein

 

Introductie

Via onze website worden persoonsgegevens verwerkt. Zo slaan wij gegevens op wanneer u de website bezoekt en/of een account aanmaakt en/of bestellingen plaatst. Omdat wij veel waarde hechten aan uw privacy worden uw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Jollein zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, met welk doel wij dit doen en met wie deze gedeeld kunnen worden. Wij kunnen de privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen, waarvan wij u per e-mail of anderszins elektronisch op de hoogte stellen. De laatste versie is aangepast op 23 juni 2017.

 

De verantwoordelijke voor het verwerken van de persoonsgegevens in de zin van de wet is Smits Holding Assen B.V. h.o.d.n. Jollein (hierna: Jollein), gevestigd te Diepstroeten 1, 9405 TK te ASSEN, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04077745.

 

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Jollein verwerkt van bezoekers van de websites en gebruikers van diensten en producten. Door gebruik te maken van onze website en/of onze diensten en producten geeft u toestemming voor verwerking van uw persoonsgegevens volgens deze privacyverklaring. 

 

Als u jonger bent dan 16 jaar, is het alleen toegestaan om gegevens op onze website in te vullen en met toestemming van een ouder of voogd die deze privacyverklaring gelezen heeft. We verzoeken u vriendelijk om geen persoonsgegevens in te vullen op onze website zonder deze toestemming.  

 

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik en de verwerking van persoonsgegevens van websites van derden die via hyperlinks te benaderen zijn. 

 

Welke gegevens verzamelen wij en waarom?

De gegevens die wij verzamelen zijn inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord), personalia, adresgegevens, e-mailadres, uitgerekende datum van de zwangere, geboortedatum van de consument en de kinderen van de consument.

 

Deze gegevens verzamelen wij ter identificatie van de consument en het kunnen uitvoeren van de overeenkomst, bijvoorbeeld om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling en ervoor te zorgen dat deze op het juiste adres aankomt. Daarnaast gebruiken we de contactgegevens om gebruikers te informeren over ontwikkelingen en informatie over onze producten en diensten, bijvoorbeeld via het versturen van gesegmenteerde nieuwsbrieven. Daarnaast kunnen we aan de hand van de verzamelde data online klantgedrag in voor onze organisatie in kaart brengen, het uiterlijk van de website aanpassen en de werking van de webshop optimaliseren. 

 

Bij het bezoeken van de website worden anonieme statistieken geanalyseerd. Bezoekers en/of gebruikers worden niet individueel gevolgd bij het surf- en klikgedrag. Wij hebben Google Analytics ingesteld in overeenstemming met de instructie van de Autoriteit Persoonsgegevens, zodat de invloed op uw privacy minimaal is.

 

Maken wij gebruik van cookies?

Wij maken gebruik van verschillende type permanente en sessie cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer, smartphone of ander apparaat wordt geplaatst op het moment dat u onze website bezoekt. Sessie cookies worden verwijderd na het afsluiten van de browser, en hebben betrekking op een eenmalig bezoek. Met behulp van permanente cookies die, afhankelijk van het type cookie, enkele jaren bewaard blijven kunnen wij u herkennen bij een volgend bezoek aan onze website.

 

Functionele of noodzakelijke cookies

Er worden noodzakelijke en functionele cookies gebruikt om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden bij terugkerende bezoeken, bijvoorbeeld over gekozen voorkeuren voor de website, het onthouden van producten in winkelmandjes of op verlanglijstjes maar ook om login via Facebook mogelijk te maken. 

 

Social media cookies

Wij geven via het laten plaatsen van social media cookies/plug-ins u de mogelijkheid om functionaliteiten van social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google/YouTube, etc. etc.) te gebruiken wanneer u bent ingelogd bij deze social media. Deze partijen plaatsen cookies via eigen stukjes code op onze website en ontvangen in deze gevallen uw IP-adres. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door deze derden geen invloed. Lees het privacybeleid van deze partijen voor meer informatie.

 

Analytische cookies

De analytische cookies worden gebruikt om het websitebezoek te onderzoeken. Zo houden wij bij op welke manier u onze website bezoekt (apparaat specifieke gegevens, besturingssysteem, netwerkgegevens en geanonimiseerd IP-adres), hoe vaak en hoe lang u bepaalde pagina’s bezoekt en wat uw klik- en surfgedrag is. Hiervoor maken wij gebruik van cookies van derden. Zo plaatsen wij cookies van Google Analytics. Deze gegevens worden niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres, maar worden alleen gebruikt om inzage te verkrijgen over het bezoek aan onze website en de inrichting van onze website hierop aan te passen. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door Google Analytics geen invloed. Lees het privacybeleid van deze partij voor meer informatie.

 

Advertentie cookies

Wij plaatsen zelf binnen de websites en in ons eigen netwerk advertentiecookies en geven ook derden de mogelijkheid om op onze website binnen hun netwerk advertentiecookies te plaatsen. Deze cookies maken het mogelijk om op uw persoonlijke profiel aangepaste advertenties te tonen binnen onze website en de websites waarop onze cookies zijn geplaatst. Hierdoor kunnen wij bijhouden welke advertenties u heeft gezien, wanneer u hierop klikt en of u op basis hiervan bestellingen plaatst, ongeacht het gebruikte platform. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van Google AdWords, Google Retargeting en Facebook Pixel etc. Deze derden kunnen de gegevens vervolgens combineren met gegevens die zij van uw bezoeken aan andere websites in hun netwerk ontvangen om uw surfgedrag in kaart te brengen en advertenties verder te personaliseren. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door deze derden geen invloed. Lees het privacybeleid van deze partijen voor meer informatie.

 

Cookies wissen en blokkeren

Sessie cookies worden na elk bezoek automatisch verwijderd. Permanente cookies kunt u via de browserinstellingen op ieder gewenst moment verwijderen. U kunt er tevens via de browserinstellingen voor kiezen om geen cookies toe te staan. Het blokkeren en/of verwijderen van cookies kan tot gevolg hebben dat de website van Jollein niet langer (volledig) functioneert. Voor meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies kunt u de handleiding en instellingen van uw browser raadplegen. 

 

Hoelang bewaren wij de persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan redelijkerwijs noodzakelijk gezien de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld. Zie voor de bewaartermijnen van cookies het gedeelte over cookies in deze privacyverklaring. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval totdat u uw account door Jollein laat verwijderen. U kunt Jollein op ieder moment verzoeken om gegevens te verwijderen of aan te passen.

 

Jollein kan ervoor kiezen om bepaalde persoonsgegevens niet (direct) te verwijderen, indien deze data redelijkerwijs kunnen bijdragen aan de doelstellingen van Jollein of dit gezien wettelijke bewaartermijnen van Jollein verplicht is, en het bewaren van deze gegevens geen onevenredige inbreuk maakt op uw privacy. 

 

Welke partijen hebben toegang tot welke persoonsgegevens?

Het is mogelijk dat Jollein bij het uitvoeren van zijn diensten bepaalde persoonsgegevens deelt met derde partijen als dit redelijkerwijs noodzakelijk is. Deze derde partijen zijn bijvoorbeeld:

IT-partners die zorgen voor hosting en onderhoud van de website

Andere partners waarvan wij cookies, plug-ins, applicaties en/of andere software gebruiken op de website (zie onderdeel over cookies)

Andere derde partijen die nodig zijn voor de uitvoering van onze diensten en producten (leveranciers, bezorgdiensten, postverwerkers etc.)

 

Jollein waarborgt indien redelijkerwijs mogelijk dat deze derden de gegevens verwerken in overeenstemming met deze privacyverklaring en slechts gebruiken voor het overeengekomen doel.

 

Wij verkopen, verspreiden of leasen uw persoonsgegevens nooit zonder toestemming aan derden die als doel hebben de gegevens te gebruiken voor direct marketing. Uitsluitend indien Jollein hiertoe wettelijk is verplicht, worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Jollein zal in dergelijke gevallen passende maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om te waarborgen dat uw gegevens zo goed mogelijk worden beschermd.

 

Hoe beschermen wij uw persoonsgegevens?

Jollein gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij nemen de passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging of onrechtmatig gebruik, die gezien de daarmee gemoeide kosten en de aard van de persoonsgegevens redelijk zijn.

 

Zo worden de gegevens die u via de website invoert versleuteld via een Secure Socket Layer (SSL) verbinding verzonden, en worden de gegevens opgeslagen op beveiligde servers van Jollein of die van een derde partij waarmee wij samenwerken. 

 

Inzage, correctie en verwijdering

U mag ons te allen tijde inzage verzoeken in uw persoonsgegevens. Ook kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Binnen een aangemaakt account kunnen bepaalde gegevens bovendien op ieder gewenst moment door u worden gewijzigd. Indien u bent aangemeld voor een nieuwsbrief bevat elke nieuwsbrief instructies om u hiervoor af te melden.

 

Verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van persoonsgegevens kunnen worden verstuurd naar:

 

Jollein

Diepstroeten 1

info@jollein.com

0592-343010 (voor informatie en vragen)

Laatst bekeken