Zonnekapje Indians voor Autostoel - Black & White

9,95

Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Productbeschrijving

Mooie zonnekap van hydrofiel katoen met indians print. Deze zonnekap komt uit de Indians collectie en is 115x95 cm. Hij is gemaakt van 100% katoen en geschikt voor een autostoeltje van 0-9 maanden.

Bescherm je baby tegen zon en tegen wind met deze luchtige hydrofiel zonnekap. 
Handig in de auto en ook handig voor als je gaat wandelen of een terrasje pakt. Je drapeert de zonnekap zo dat je baby lekker uit de wind en in de schaduw ligt. De kap is bestand tegen regen en houdt de eerste druppels zelfs tegen. Je kunt de doek over de hele stoel hangen zodat je baby aan alle kanten beschermt blijft. En gooi de voorste flap over de achterste flap heen als je de halve autostoel bedekt wil hebben. Super handig en flexibel. Je bevestigt de zonnekap gemakkelijk aan de draagbeugel en de achterzijde van het autostoeltje. De zonnekap beweegt mee met de draagbeugel. Bekijk het Jollein instructiefilmpje voor tips hoe de kap te bevestigen. Aan de bovenzijde is een opening zodat niet de hele draagbeugel bedekt is met hydrofiel doek. Zo kun je nog steeds gemakkelijk de autostoel tillen.

Collectie


Deze zonnekap past in de uitgebreide zwart wit Indians collectie. Combineer het met de wikkeldeken die ook geschikt is voor de autostoel. 
Wil je de indiansstijl helemaal doorvoeren? Dat kan! Kies dan ook voor een laken en een deken uit de indianscollectie en voor vele andere items zoals een waskussenhoes, opbergmand of muziekhanger.

Kleur

Wit met zwarte pijltjes.

Formaat


115 x 95 cm. Universele zonnekap, passend bij een Maxi Cosi en elke andere draagbare autostoel categorie 0 voor baby's tot 12 maanden.

Materiaal

100% hydrofielkatoen

Wassen


Je kunt de zonnekap wassen. De wasinstructies staan op het waslabel.

Veiligheid


 Ook al is deze zonnekap van ademend hydrofiel katoen, houd je baby altijd goed in de gaten bij warm weer. De zonnekap beschermt wel tegen de zon, maar niet tegen de hitte. Zorg er voor dat je baby frisse lucht houdt en de warmte kwijt kan.

Productspecificaties

Productnummer: 544-001-65081
Geschikt voor seizoen: Herfst, Lente, Winter, Zomer
Materiaal buitenkant: 100% katoen
Aantal producten per verpakking: 1
Collectie: SALE
Kleur: Wit
Materiaal kwaliteit: Hydrofiel
Thema: Indians
EAN: 8717329329430
Product breedte: 95 cm
Product lengte : 115 cm
Product nummer: 544-001-65081
Product gewicht: 327 gram
Nog een keer bekijken