Entwicklung

Logo-EFRO-FC

Logo-SNN

 

 

 

Bij Jollein werken we iedere dag keihard voor onze klanten. We werken doorlopend aan verbeteringen van onze producten en dienstverlening. Voor een aantal van deze verbeteringen werken we samen met gespecialiseerde partners aan projecten waarbij we gebruik maken van Europese subsidies. 

Digitale organisatie innovatie 
Jollein is al vele jaren een toonaangevende speler in de markt van babytextiel en accessoires. De markt is echter enorm aan het veranderen. In de zakelijke markt worden vergaande eisen gesteld aan de digitalisering en daaraan verwant de vereiste automatisering van de interne processen en organisaties. 

De wereld wordt ‘kleiner’ door de digitalisering, veel transparanter. Anderen, nieuwe spelers (uit het buitenland) begeven zich op de markt en van de andere kant kan de potentiële afzetmarkt ook wereldwijd worden benaderd. Door schaalvergroting van grote partijen komt de marktprijs ook onder druk te staan.

Bij Jollein zijn we ervan bewust dat je producten sterkt moet profileren op online platformen door middel van o.a. sterke internet marketing strategieën, waardoor snel en adequaat geacteerd kan worden op signalen, trends en kansen in de markt. Samen met externe gespecialiseerde partners werken we aan innovatie van onze digitale organsatie.

De organisatiestructuur inrichten op veranderende consumentenmarkt
Jollein heeft zich traditioneel gericht op zakelijke klanten. Door marktontwikkelingen en het Coronavirus Covid-19 zien we dat er grote kansen liggen in de consumentenmarkt. Jollein wil hier graag op beter in spelen zodat de consument beter bereikt kan worden. De organisatie is niet ingericht op deze verandering en wil daarom gezamenlijk met een externe specialisten een gedegen plan opstellen voor het direct benaderen van de consumentenmarkt.

Zuletzt angesehen
  • Hoi,

    Je bezoekt de Jollein webshop voor Duitsland. Jouw browserinstellingen staan ingesteld voor Usa. Wil je de taal van de webshop aanpassen voor Usa?